Alle collectiesIk ben een adminLet's get started! 🚀
Hoe voeg ik een nieuwe entiteit toe in de Payflip tool?
Danielle Duncan avatar
Geschreven door Danielle Duncan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je klaar om een nieuwe entiteit toe te voegen aan je Payflip account? Volg deze eenvoudige stappen om je nieuwe entiteit op te zetten en te configureren. 🏢✨

Stap 1: Nieuwe entiteit toevoegen

1. Log in op je Payflip admin account.

2. Selecteer links in jouw keuzemenu de knop "alle entiteiten".

3. Klik op de roze knop "entiteit toevoegen".

Stap 2: Activeer de nodige onderdelen

De nieuwe entiteit zal een exacte kopie zijn van je bestaande entiteiten wat betreft budgetten en voordelen.

Om je nieuwe entiteit volledig operationeel te maken, moet je de volgende elementen activeren:

1. Bedrijfsgegevens aanvullen: Vul alle vereiste bedrijfsgegevens in onder het tabblad "bedrijfsgegevens".

⚠️ Vergeet zeker de handtekening van de wettelijke vertegenwoordiger niet opnieuw toe te voegen. Een must voor juridisch sluitende bijlagen bij de arbeidsovereenkomst. 😉

2. Budgetten activeren: volg de stappen in ons artikel om de relevante budgetten voor je nieuwe entiteit te activeren.

3. Voordelen activeren: raadpleeg ons artikel voor instructies over het activeren van voordelen voor je nieuwe entiteit.

4. Payroll activeren: voor een soepele integratie met je payroll systeem, volg de richtlijnen in ons artikel.

5. Documenten toevoegen: download de documenten van de originele entiteit (organisatie > documenten) en upload ze voor de nieuwe entiteit.

Stap 3: Werknemers toevoegen

Nu je entiteit is opgezet, kun je werknemers toevoegen:

Werknemers verplaatsen tussen entiteiten

⚠️ Let op: Als je werknemers wilt migreren van een bestaande entiteit naar je nieuwe entiteit, neem dan contact met ons op via de blauwe messenger knop in de Payflip tool.

Hulp nodig?

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan tijdens het toevoegen van je nieuwe entiteit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chatfunctie in de Payflip tool.