Hoe activeer ik de budgetten?

In dit artikel lees je hoe je jouw budgetten kan activeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin kan je eenvoudig je budgetten activeren in de Payflip tool. Lees hieronder hoe je dit doet.

Volg deze stappen om jouw voordelen na te kijken:

1. Klik in het menu op 'Organisatie' en vervolgens op 'Budgetten'.

2. Hier vind je al jouw budgetten. Wil je een budget activeren? Klik dan op "Activeren" voor het gekozen budget.

3. Controleer vervolgens de instellingen en voeg eventueel ontbrekende informatie toe. klik rechtsboven op "Activeren" om het budget beschikbaar te maken voor je werknemers.

4. Kies tot slot of je je werknemers wilt informeren over deze budget activatie door het verzenden van een e-mail.