Hoe laad ik budget bedragen in bulk op in Payflip?

Dit artikel beschrijft de stappen die ondernomen moeten worden om budget bedragen in bulk op te laden.

Rani Goyvaerts avatar
Geschreven door Rani Goyvaerts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor budgetten die niet automatisch door Payflip berekend worden (bv. bonussen, smartphone budget of mobiliteitsbudget), zal je de specifieke bedragen van het budget moeten opladen.

⚠️ Je kan enkel budget bedragen opladen voor werknemers die dit budget reeds toegewezen kregen. In dit artikel vind je alle informatie hoe budgetten toe te wijzen in bulk aan je werknemers.

Budget bedragen in bulk opladen

• Ga naar 'Gebruikers' en klik op 'Bulk acties'. Als je onderneming meerdere entiteiten telt, duid aan voor welke entiteit je budgetten wilt toewijzen.

• Klik op 'Ik wil nieuwe budget top-ups toevoegen voor werknemers'.

• Selecteer het budget waarvoor je bedragen wilt opladen.

• Klik op 'Lijst van werknemers downloaden'. Er download een .xlsx bestand waarin alle werknemers zijn opgenomen waaraan dit budget voorheen werd toegewezen.

• Vul de budget bedrag in in de gedownloade excel. In de kolommen waarin 'niet wijzigen' is aangegeven, moet niets aangepast worden.
    ⚠️ Zorg ervoor dat je steeds de werkgeverskost van het budget invult. Meer informatie over de werkgeverskost vind je in dit artikel.

• Sla je Excel op als een .xlsx of .csv-bestand

• Laad je bestand op in Payflip. Klik op 'Volgende'.

• Kies of je een notificatie (via e-mail) wil versturen naar de werknemers

• Kijk na of de gegevens correct zijn en sla je wijzigingen op.