Hoe activeer ik de voordelen?

Hoe kan ik de voordelen van mijn flex reward plan activeren in de tool?

Max Vranken avatar
Geschreven door Max Vranken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin kan je eenvoudig je voordelen activeren in de Payflip tool. Bekijk hieronder hoe je dit doet.

Volg deze stappen om jouw voordelen na te kijken:

1. Klik in het menu op 'Organisatie' en vervolgens op 'Voordelen'.

2. Hier vind je al je voordelen. Wil je een voordeel activeren? Klik dan op "Activeren" voor het gekozen voordeel.

3. Controleer vervolgens de instellingen en klik rechtsboven op "product activeren" om het product beschikbaar te maken voor je werknemers.