Alle collectiesIk ben een adminVoordelen 🌈Coolblue
Wat moet ik als admin doen wanneer een werknemer kiest voor multimedia?
Wat moet ik als admin doen wanneer een werknemer kiest voor multimedia?

Hier vind je de te volgen stappen wanneer een werknemer een multimedia toestel kiest.

Laura Van den Bossche avatar
Geschreven door Laura Van den Bossche
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Let op, dit hangt af van de leverancier:

Voor toestellen besteld via Coolblue

Dankzij de integratie tussen Payflip en Coolblue kan het niet makkelijker!

Zodra de bestelling is bevestigd door de medewerker, ontvang je een e-mail van Payflip. Controleer de keuze en keur deze vervolgens goed (of af).

1. Controleer de keuze van de werknemer

Voordat je de keuze goedkeurt, controleer je het door de werknemer gekozen product.
​
Navigeer naar "to do" in de navigatiekolom en selecteer vervolgens "Keuzes nakijken". In de kolom "acties" klik je op het icoontje. Je wordt direct doorgestuurd naar de Coolblue website en het gekozen apparaat. Controleer of :

• het bestelde product overeenkomt met de categorie waarin het is gekozen (smartphone, pc, tablet of accessoires)

• de prijs van het product overeenkomt met die vermeld in Payflip

2. De keuze van de werknemer goedkeuren

Klik op de groene knop om de bestelling te valideren. βœ…

Payflip plaatst direct de bestelling bij Coolblue !

Coolblue zal de bestelling voorbereiden en afleveren op het door de medewerker opgegeven adres. 🎁

3. Factuur betalen

Je zal een factuur ontvangen van Coolblue.
​

πŸ’Œ Met wie contact opnemen?

• Bij vragen over de bestelling neem je contact op met Coolblue via [email protected].

• Bij vragen over de tool kunt u contact opnemen met Payflip via de chatfunctie in de tool

πŸ”¦Payroll

Deze keuze heeft een payroll impact.
​
Het uit te betalen bedrag wordt meegenomen in de maandelijkse payroll bestanden die Payflip opmaakt en aanlevert op de afgesproken deadline.

πŸ‘‹ Meer info

Voor materiaal dat via een andere leverancier is besteld

1. De keuze van de werknemer controleren
    ​
    Alvorens de keuze goed te keuren, moet je het product controleren.

Selecteer "To do" in de lnavigatiekolom links en selecteer vervolgens "Keuzes nakijken". Klik op het icoontje in de kolom "Acties" en je wordt doorgestuurd naar de site en het gekozen toestel. Controleer :

• of het bestelde product overeenkomt met de categorie waarin het werd gekozen (smartphone, pc, tablet of accessoires)

• of de prijs van het product overeenkomt met de prijs die in de Payflip-tool wordt vermeld
      ​

2. De keuze van de werknemer goedkeuren

Klik op de groene knop om de bestelling te valideren. βœ…
    ​
    ​

3. Het order bevestigen
    ​
    Na het goedkeuren van de keuze, zie je een roze bolletje verschijnen naast "orders bevestigen".
    ​
    Klik op de roze knop rechts "Bestellen" en vervolgens "Bestelling bevestigen". U moet er dan voor zorgen dat u de bestelling zelf plaatst.
    ​
    Levertijden zijn afhankelijk van de leverancier. Raadpleeg de website van de leverancier om meer te weten te komen over de gemiddelde levertijd.

πŸ’Œ Met wie contact opnemen?

• Bij vragen over de bestelling neem je contact op met de leverancier.

• Bij vragen over de tool kunt u contact opnemen met Payflip via de chatfunctie in de tool.

πŸ”¦Payroll

Deze keuze heeft een payroll impact.
​
Het uit te betalen bedrag wordt meegenomen in de maandelijkse payroll bestanden die Payflip opmaakt en aanlevert op de afgesproken deadline.

πŸ‘‹ Iemand verlaat de organisatie, wat nu?