Alle collectiesIk ben een adminVoordelen ๐ŸŒˆFietslease
Wat moet ik als admin doen wanneer een werknemer een fiets kiest via het Cafetariaplan?
Wat moet ik als admin doen wanneer een werknemer een fiets kiest via het Cafetariaplan?
Sofia Van Rijckevorsel avatar
Geschreven door Sofia Van Rijckevorsel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een werknemer deze keuze heeft gemaakt, ontvang je een e-mail om je hierover te informeren.

Afhankelijk van de configuratie, heb je als werkgever gekozen om samen te werken met:

Dit artikel bestaat uit 2 delen, afhankelijk van de gekozen leasemaatschappij.

Een werknemer kiest een fiets via o2o

Dankzij de integratie tussen Payflip en o2o was het bestellen van een fiets nog nooit zo eenvoudig!

1. Keur de keuze van de werknemer goed
Klik op de groene knop om de keuze goed te keuren โœ…

Deze goedkeuring wordt automatisch doorgestuurd naar o2o.

๐Ÿ’กIn "myo2o Biker" kan de werknemer gemakkelijk de status van zijn bestelling en de verwachte leveringsdatum volgen. Op deze datum kan de werknemer zijn fiets ophalen bij de dealer. Vervolgens ondertekent hij een ontvangstbevestiging en wordt het leasecontract geactiveerd.

๐Ÿ’ŒWie kan je contacteren?

• Neem bij vragen over de tool contact op met Payflip via de chatfunctie in de tool.

• Bij vragen over de bestelling, neem contact op met o2o of de merchant zelf.

• In geval van storingen, onderhoud, schade, diefstal of garantiekwesties profiteert de medewerker van de geactiveerde diensten. Alle informatie over deze diensten is beschikbaar in myo2o Biker.

๐Ÿ”ฆPayroll

Deze keuze heeft geen impact op de payroll en moet dus niet worden opgenomen in de loonstrook van de werknemer.

๐Ÿ‘‹ Einde arbeidsovereenkomst

Lees hierover meer in dit artikel!

Een werknemer kiest een fiets via een andere leasemaatschappij

1. Keur de keuze van de werknemer goed

• Controleer of de ingegeven maandelijkse leaseprijs incl. BTW overeenstemt met de offerte van de leasemaatschappij.

• Klik op de groene knop om de keuze goed te keuren โœ…

2. Bevestig de keuze

• Ga naar het tabblad 'Orders bevestigen', waarnaast een roze stip zichtbaar is.

• Bevestig de keuze door op 'Bevestig order' te klikken.

3. Plaats de bestelling bij de fietsprovider.

Dit wordt niet gedaan door Payflip.

๐Ÿ’ŒWie kan je contacteren?

• Bij vragen over de tool kunt u contact opnemen met Payflip via de chatfunctie in de tool.

• Bij vragen over de bestelling, neem contact op met de leasemaatschappij.

• In geval van storingen, onderhoud, schade, diefstal of garantiekwesties profiteert de medewerker van de geactiveerde diensten. Alle informatie over deze diensten zijn te raadplegen bij de leasemaatschappij.

๐Ÿ”ฆPayroll

Deze keuze heeft geen impact op de payroll en moet dus niet worden opgenomen in de loonstrook van de werknemer.

๐Ÿ‘‹ Einde arbeidsovereenkomst