Hoe voeg ik een nieuwe werknemer toe aan Payflip?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik in de linker balk op Gebruikers.

Rechts bovenaan klik je op de roze knop Gebruiker toevoegen.

Een nieuw zijscherm opent met 4 stappen.

• 1/4 Basisinfo

Hier vul de algemene informatie in van de werknemer.
    De voorkeurtaal is de taal waarin de werknemer de communicatie vanuit Payflip zal ontvangen.

• 2/4 Huidig Salaris

Hier vul je de salaris gegevens in van de werknemer
    Bruto salaris = is het meest recente bruto maandloon. Dit brutoloon varieert naargelang het arbeidsregime van de werknemer in kwestie

Arbeidsregime = het aantal uren dat de werknemer per week werkt. Genoteerd als uur:minuten.

• 3/4 Budgetten

Hier wordt het keuzebudget van de werknemer vastgelegd.

• Voor het eindejaarspremie budget is er een automatische berekening en doet de tool het nodige voor jou op basis van het loon en startdatum. Handig! ๐ŸŽ‰

• Voor een bonus budget geef je het budget in waarop de werknemer recht heeft.
      โ€‹Het budget is gelijk aan de volledige werkgeverskost. Contacteer ons bij twijfel.

• Voor het mobiliteitsbudget geef je het totale budget in waarop de werknemer dit kalenderjaar recht heeft in pijler 2 en 3. Pijler 1 wordt momenteel nog niet gevisualiseerd in Payflip. (we're working on it ๐Ÿ˜‰)

Per werknemer kan je elk budget 1x toevoegen.

• 4/4 Stuur uitnodiging

Hier kan je kiezen om de werknemer onmiddellijk uit te nodigen. Vink de checkbox aan en er komt een suggestie boodschap te voorschijn.

Je kan er ook voor kiezen om de uitnodiging later te sturen. In dit geval vink je de checkbox uit.
    Klik op Voeg werknemer toe en klaar is kees.โœจ