Hoe pas ik de salarisgegevens van mijn werknemer aan ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer het brutoloon en/of arbeidsregime wijzigt, heeft dit een impact op de berekening van het eindejaarspremie budget.
Je kan dit eenvoudig ingeven in de admin tool waardoor het budget automatisch wordt aangepast.

Klik in de linker balk op Gebruikers.

Klik op de werknemer waarvoor je een wijziging wilt doen en daarna op de tab Salaris.

Je ziet nu een overzicht van de werknemer zijn salaris.

Klik rechts bovenaan op de roze knop Nieuw salaris. Een nieuw zijscherm opent.
Vul de nieuwe gegevens in.

• Brutoloon = is het nieuwe bruto maandloon. Dit brutoloon varieert naargelang het arbeidsregime van de werknemer.

• Arbeidsregime = het aantal uren dat de werknemer per week werkt. Genoteerd als uur:minuten.

Klik op Wijziging opslaan en de nieuwe historiek wordt toegevoegd.

Enkel het brutoloon en bijhorend arbeidsregime dat op dit moment geldt, staat op actief.

In de tab Budget wordt het bedrag onder Budgetsaldo en Totaal budget automatisch aangepast.