Waar kan ik nagaan of een werknemer de bijlage aan de arbeidsovereenkomst getekend heeft?
Waar kan ik nagaan of een werknemer de bijlage aan de arbeidsovereenkomst getekend heeft?

Hoe weet ik of een werknemer de wijziging van de arbeidsovereenkomst heeft ondertekend?

Laura Van den Bossche avatar
Geschreven door Laura Van den Bossche
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onthoud om te beginnen dat werknemers een wijziging van hun arbeidscontract moeten ondertekenen om hun budget(ten) in het flexibele plan te activeren. 🖌️

Vraag je zich af of jouw werknemers de wijziging van hun arbeidscontract in Payflip hebben ondertekend?

Hier leest u hoe u dit in een paar klikken kunt ophelderen. 👇

• Ga naar 'Bedrijven' > 'Budgetten'.

• Selecteer een budget en klik op 'Wijzigen'.

• Ga naar het tabblad 'Medewerkers'.

Zoek in kolom 4 naar een rode (inactief) of groene (actief) status. Een groene status betekent dat de medewerker de wijziging heeft ondertekend. ✅

Heb je de ondertekende versie nodig? Klik dan op het download symbool aan de rechts.