Alle collectiesIk ben een werknemerMiniflip ✨
Miniflip - Hoe kan ik het budget voor de eindejaarspremie in bulk toevoegen?
Miniflip - Hoe kan ik het budget voor de eindejaarspremie in bulk toevoegen?

Dit artikel beschrijft hoe je met behulp van de bulk feature het eindejaarspremie budget kan toewijzen aan meerdere werknemers.

Sofia Van Rijckevorsel avatar
Geschreven door Sofia Van Rijckevorsel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt net je werknemersprofielen aangemaakt, nu moet je hun budgetten nog toewijzen.

Goed nieuws, Payflip berekent automatisch het budget voor de eindejaarsbonus voor jou!

In slechts een paar klikken hebben jouw werknemers hun budget. In dit artikel leggen we uit hoe je budgetten aan meerdere werknemers tegelijk toewijst.👇

➡️ Nieuwe budget toewijzen aan (meerdere werknemers)

• Ga naar 'Gebruikers' en klik op 'Bulk acties'. Als je onderneming meerdere entiteiten telt, duid aan voor welke entiteit je budgetten wilt toewijzen.

• Klik op 'Ik wil nieuwe budgetten toewijzen aan werknemers'.

• Selecteer het eindejaarspremie budget.

• Klik op 'Download lijst van werknemers'. Er wordt een .xlsx-bestand gedownload met daarin alle actieve werknemers die nog geen toegang hebben tot het budget.

• Aangezien het eindejaarspremie budget automatisch wordt berekend, moet je geen wijzigingen maken in het bestand. Je kan het gedownloade bestand simpelweg opnieuw opladen in Payflip. Klik op 'Volgende'.

• Kies of je een notificatie (via e-mail) wil versturen naar de werknemers

• Kijk na of de gegevens correct zijn en sla je wijzigingen op. Het is normaal dat er onder 'Bedrag budget' geen cijfer staat. Payflip gaat automatisch de budgetbedragen berekenen op basis van het salaris van de medewerkers, op het moment dat je de wijzigingen opslaat.