Alle collectiesIk ben een adminVoordelen 🌈Vakantiedagen
Wat moet ik als admin doen als een werknemer kiest voor extra vakantiedagen?
Wat moet ik als admin doen als een werknemer kiest voor extra vakantiedagen?
Sofia Van Rijckevorsel avatar
Geschreven door Sofia Van Rijckevorsel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een werknemer deze keuze heeft gemaakt, ontvang je een e-mail om je hierover te informeren.

Om deze keuze te verwerken, moet je:

1. Keur de keuze van de werknemer goed
Klik op de groene knop om de keuze goed te keuren ✅

2. Bevestig de keuze

• Ga naar het tabblad 'Orders bevestigen', waarnaast een roze stip zichtbaar is.

• Bevestig de keuze door op 'Bevestig order' te klikken.

⚠️Vergeet niet de vakantieteller van uw werknemer bij te werken in de HR-tool die u gebruikt.

🔦Payroll

• Deze keuze heeft geen impact op de payroll en moet dus niet worden opgenomen in de loonstrook van de werknemer.

• Van zodra de werknemer effectief een vakantiedag opneemt, geef je dit door in de payroll als betaalde vakantiedag. De vakantiedag komt op dit moment bij op de loonbon.

👋 Einde arbeidsovereenkomst