Alle collectiesIk ben een adminBudgetten 💰Bonus & warranten
Wat moet ik als admin doen wanneer een werknemer heeft gekozen voor warrants via het Cafetariaplan?
Wat moet ik als admin doen wanneer een werknemer heeft gekozen voor warrants via het Cafetariaplan?
Sofia Van Rijckevorsel avatar
Geschreven door Sofia Van Rijckevorsel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Payflip controleert de keuze van de warrants niet. Alleen de bedragen van de gekozen warrants kunnen via de tool worden geraadpleegd. Het is aan de werkgever om de gekozen warrants door te geven aan de bank.

Wanneer een werknemer deze keuze heeft gemaakt, ontvang je een e-mail om je hierover te informeren.

Om deze keuze te verwerken, moet je:

1. Keur de keuze van de werknemer goed
Klik op de groene knop om de keuze goed te keuren ✅

2. Bevestig de keuze

• Ga naar het tabblad 'Orders bevestigen', waarnaast een roze stip zichtbaar is.

• Bevestig de keuze door op 'Bevestig order' te klikken.

3. Communiceer deze keuze aan de warranten provider.

Dit wordt niet gedaan door Payflip.

🔦Payroll

Deze keuze heeft een payroll impact.

60 dagen nadat je werknemer het aanbod heeft ontvangen, moet je als werkgever de bedrijfsvoorheffing hierop inhouden op zijn loon.

Deze informatie wordt aangeleverd door jouw provider en dien je zelf op te nemen in de payroll.

👋 Einde arbeidsovereenkomst