Alle collectiesIk ben een adminBudgetten πŸ’°Basics
Payflip budgetten: Ontdek je opties πŸ’°

Dit artikel geeft een compleet overzicht van de budgetten die je kunt kiezen om het Payflip-pakket aan te passen.

Max Vranken avatar
Geschreven door Max Vranken
Vandaag bijgewerkt

Klaar om de verloning van je bedrijf te transformeren?
​

Laten we het eens hebben over het variabele deel van het salaris van je werknemers - je weet wel, dat deel dat meestal hard wordt aangepakt door de Belgische fiscale hamer. We hebben het over eindejaarspremies, bonussen, mobiliteitsbudgetten en die coole thematische budgetten. πŸ’Έ
​

Met het Flex Plan van Payflip kun je die zwaar belaste componenten omzetten in een schat aan belastingvriendelijke voordelen. En het beste deel? Je kunt het allemaal op één plek beheren!
​

Stel je voor dat je je team één gestroomlijnd platform biedt waar ze AL hun variabele salarisonderdelen kunnen bekijken en beheren. Niet meer jongleren met systemen of verdrinken in papierwerk. Gewoon Payflip - jouw one-stop-shop voor flexibele beloningsmagie!
​

Door deze opties te centraliseren in Payflip, vereenvoudig je niet alleen je HR-processen - je geeft je werknemers ook de mogelijkheid om hun beloningspakket aan te passen aan hun levensstijl. Het is een win-win!
​

Klaar om de HR-held te worden die je bedrijf nodig heeft? Payflip je budgetten en zie de tevredenheid van je werknemers stijgen! πŸš€πŸ’œ

Welke budgetten zijn mogelijk in Payflip?

Scroll naar rechts om de volledige tabel te raadplegen.
​

In dit smakelijke overzicht ontdek je:

• Een buffet van budgetten, netjes gesorteerd in portemonneevriendelijke categorieΓ«n 🍱

• Waarom elk budget een must is voor je Flex Plan 🀫

• De eenvoudige stappen om deze budgetverhogers in te zetten πŸ€

BUDGETTEN πŸ’°

WAAROM AANBIEDEN?

VOORDELEN MET BETREKKING TOT DIT BUDGET 🎁

VEREISTEN OM AAN DE SLAG TE GAAN ❗️

Eindejaarspremie

Maak van die eindejaarsuitgave een persoonlijk extraatje! πŸŽ‰ Laat je team voordelen kiezen die ze ook echt zullen gebruiken. Gelukkige werknemers, gelukkig bedrijf!

• Alle voordelen (behalve degene die specifiek gerelateerd zijn aan het Mobiliteitsbudget)

Controle op geschiktheid vereist!
​

Je paritaire commissie moet de flexibilisering van de eindejaarspremie voor je werknemers mogelijk maken.
​

Vraag dit nieuwe budget aan via de blauwe knop en beantwoord een aantal vragen. Wij zullen beoordelen of je dit budget kunt implementeren. βœ…

Bonus

(bijv. prestatiebonus, kwartaalbonus, verkoopcommissie, etc.)

Waarom genoegen nemen met een eenmalige betaling als je een schat aan mogelijkheden kunt bieden? πŸ’Ž Maak van bonussen blijvende voordelen die blijven geven!

• Alle voordelen (behalve degene die specifiek gerelateerd zijn aan het Mobiliteitsbudget)

Vraag dit nieuwe budget aan via de blauwe knop en beantwoord een aantal vragen. Dit budget wordt in een mum van tijd aan je plan toegevoegd! πŸš€
​

Mobiliteitsbudget

Weg met het standaard woon-werkverkeer! πŸš²πŸš—πŸš† Geef je team de vrijheid om te kiezen hoe ze zich verplaatsen. Het is niet gewoon reizen, het is life-style reizen!

• Vergoeding van mobiliteitskosten (pijler 2)

• Vergoeding van huisvestingskosten (pijler 2)

• We bieden de voordelen van pijler 1 nog niet aan in Payflip, maar dat is een kwestie van tijd. ⏳

Controle op geschiktheid vereist!

• Je moet je werknemers een auto van de zaak aanbieden (of ten minste één werknemer een auto van de zaak geven)

• De timing van het beschikbaar stellen van de bedrijfsauto is cruciaal πŸ“†
    ​

Laten we dat samen controleren! Vraag dit nieuwe budget aan via de blauwe knop en beantwoord een aantal vragen. Wij zullen beoordelen of je dit budget kunt implementeren. βœ…

IT budget

(bijv. smartphone budget)

Versterk je team met een budget op maat! πŸ“±πŸŽ“

• Gerelateerd voordeel (bijv. smartphone en accessoires, voor het smartphone budget)

Geen specifieke acties nodig om aan de slag te gaan!
​
Vraag dit nieuwe budget aan via de blauwe knop en beantwoord een aantal vragen. Dit budget wordt in een mum van tijd aan je plan toegevoegd! πŸš€

Hoe kan ik nieuwe budgetten toevoegen aan mijn Payflip Plan?

Klaar om geweldige nieuwe extraatjes toe te voegen? Hier is je supermakkelijke gids voor het aanvragen van nieuwe budgetten:

1. Ga naar je Payflip tool πŸ’»

2. Zie je die coole blauwe knop? Klik erop! πŸ”΅

3. Klik op 'Ik ben een admin' (omdat je een baas bent, letterlijk!) 😎

4. Volg de magische stroom en zie de budgetten groeien! 🌱

Zo eenvoudig is het! In slechts een paar klikken ben je op weg om een nog verbazingwekkender flexplan te maken. Je werknemers zullen in een mum van tijd een vreugdedansje doen! πŸ’ƒπŸ•Ί
​

Waar wacht je nog op? Duik erin en begin die budgetspieren te trainen! πŸ’ͺ✨