Hoe bevestig ik een order ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je de keuzes hebt gecontroleerd en goedgekeurd moet je voor volgende voordelen nog een order plaatsen : Fietsleasing (niet voor o2o klanten), multimedia (niet voor Coolblue klanten), Hospitalisatieverzekering voor gezinsleden, warrants en bike swap

Voor volgende voordelen hoef je niets meer te doen na goedkeuring : Fietsleasing via o2o, pensioensparen, Alan gezondheidsverzekering, cash, multimedia via Coolblue.

Of je nog een order moet plaatsen, wordt aangegeven via een roze bol in de menubalk naast Bevestig orders.👇

Door te klikken op bevestig orders komen alle openstaande orders te voorschijn.👇

💻 IT materiaal

Duid de correcte factuurdatum aan in de kalender en klik op Bevestig order

🚲 Fietsleasing (niet voor o2o klanten)

Duid de correcte leveringsdatum aan in de kalender en klik op Bevestig order

🏥Hospitalisatieverzekering voor gezinsleden

Communiceer het stopzetten van de maandelijkse inhouding voor de hospitalisatieverzekering aan jouw dossierbeheerder bij het sociaal secretariaat en klik op Bevestig order. 💡De begindatum vanaf het voordeel mag stopgezet worden in de payroll staat onder Begindatum dekking (via Payflip). Dit is de eerste maand volgend op de maand van de keuze.

🚲Bike swap (= huidige fietslease via Payflip i.p.v. maandloon)

Communiceer het stopzetten van de maandelijkse inhouding voor de fiets aan jouw dossierbeheerder bij het sociaal secretariaat en klik op Bevestig order. 💡De begindatum vanaf het voordeel mag stopgezet worden in de payroll staat onder Begindatum dekking (via Payflip). Dit is de eerste maand volgend op de maand van de keuze.

💰Warrants

Communiceer de gekozen warrants aan jouw warrantenprovider en klik op Bevestig order.

🌴Extra vakantiedagen

• SD Worx klant

Je dient nog zelf de extra vakantiedagen in te geven in je HR Selfservice tool. Pas de FIP-vakantieteller van de werknemer aan en klik op Bevestig order.

• Geen SD Worx klant

Je hoeft niets meer te doen en kan onmiddelijk klikken op Bevestig order.