Alle collectiesIk ben een adminKeuzes nakijken 🕵🏻‍♀️
Waarop moet ik letten bij het nakijken van een keuze van de werknemer ?
Waarop moet ik letten bij het nakijken van een keuze van de werknemer ?
Laura Van den Bossche avatar
Geschreven door Laura Van den Bossche
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige keuzes kan je onmiddellijk goedkeuren (of weigeren) zonder controle. Dit kan voor de voordelen extra vakantiedagen, Alan gezondheidsverzekering, cash, fietsleasing via o2o en warrants.

Voor de andere voordelen controleer je afhankelijk van het voordeel het volgende:

💻 IT materiaal

• Controleer de prijs

Klik op de link die je werknemer heeft toegevoegd en controleer of de prijs op de website van de leverancier overeenkomt met de input van je werknemer.

• Controleer de voorraadigheid

Klik op de link die je werknemer heeft toegevoegd en controleer of het toestel nog in voorraad is op de website van de leverancier.

🧑‍🦳 Pensioensparen

Klik op het bestand dat je werknemer heeft toegevoegd en controleer of het gespaard bedrag overeenkomt met de input van je werknemer.

De werknemer laadt ofwel fiche 281.60 van het voorgaande jaar op OF indien dit nog niet beschikbaar is, een bewijs van stortingen.

🚲 Fietsleasing (niet voor o2o klanten)

Controleer in de tool van je fietslease-provider of de ingegeven maandelijkse prijs van de fiets de correcte is. Voor o2o-klanten is deze check niet nodig.

🏥Hospitalisatieverzekering voor gezinsleden

Controleer of de prijs die overeenstemt met het ingegeven aantal kinderen en volwassen overeenstemt met het maandelijks bedrag dat tot op heden werd ingehouden van het loon.

🚲Bike swap (= huidige fietslease via Payflip i.p.v. maandloon)

Controleer of de ingegeven prijs overeenstemt met het maandelijks bedrag dat tot op heden werd ingehouden van het loon.