Alle collectiesIk ben een adminKeuzes nakijken 🕵🏻‍♀️
Hoe raadpleeg ik de keuze(s) per werknemer ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een overzicht van alle keuzes per werknemer met bijhorende prijs, data en hun status (in winkelmand, ingediend en goedgekeurd) kan je raadplegen door te klikken in de linker menubalk op Gebruikers.

Klik op de werknemer van jouw keuze en vervolgens op de tab Keuzes👇

Prijs stemt overeen met het bedrag dat de werknemer heeft ingegeven in zijn Payfliptool. De budgetimpact (= wat er effectief wordt aangerekend op het budget) en het type budget kan je raadplegen door de klikken op Details

Status

• In winkelmand = voordeel bevindt zich in het winkelmandje van de werknemer maar is nog niet ingediend.

• Ingediend = voordeel is ingediend maar nog niet gecontroleerd en vervolgens goedgekeurd/geweigerd door admin.

• Goedgekeurd = voordeel is goedgekeurd door admin.

💡Je kan goedgekeurde keuzes nog alsnog weigeren door te klikken op Details en dan weiger keuze onderaan. Let wel, Payflip kan geplaatste orders niet annuleren. Controleer dit dus zeker ook met de betrokken provider. Meer hierover kan je hier lezen Hoe kan ik goedgekeurde keuzes alsnog annuleren ?

Andere gerelateerde artikels: