Alle collectiesIk ben een adminVoordelen 🌈Coolblue
Hoe verloopt de payrollverwerking van multimedia?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📅 Maandelijks

Gedurende de looptijd van het voordeel wordt elke maand een Voordeel Alle Aard ("VAA") verwerkt in de payroll.

• 6 EUR voor de PC

• 3 EUR voor de tablet

• 3 EUR voor de smartphone

📅 Eénmalig

Deze keuze wordt één keer gecommuniceerd in de maand van keuze en dient ook maar één keer een uitwerking te krijgen in de payroll voor een langere periode.

• Aanrekenen van een voordeel alle aard ter waarde van 50% van de werkelijke kostprijs van de smartwatch.

🧮 Wettelijke en conventionele inhoudingen

Het VAA wordt in aanmerking genomen voor :

• Werknemersbijdrage voor sociale zekerheid

• Exceptionele bedrijfsvoorheffing bedrijfsvoorheffing

• Werkgeversbijdrage voor sociale zekerheid

✅ Communicatie

Payflip doet het nodige !👌
Wij geven maandelijks de werknemers door die het voordeel hebben gekozen met bijhorend VAA aan jouw dossierbeheerder bij het sociaal secretariaat.