Alle collectiesIk ben een werknemerMultimedia📱Basics
Welke IT-accessoires kunnen via Payflip worden besteld?

In dit artikel voorzien we een (niet-limitatieve) lijst van multimedia accessoires die wel/niet besteld kunnen worden via Payflip.

Sofia Van Rijckevorsel avatar
Geschreven door Sofia Van Rijckevorsel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Weet je niet welke multimedia accessoires je kan bestellen via Payflip? 🤔 In dit artikel leggen we het uit!

Er bestaat geen volledig uitgewerkte lijst. Daarom hebben wij op basis van onze ervaringen volgende lijst opgesteld. Let wel: deze zal waarschijnlijk in de loop van de tijd nog evolueren!

🎯 Lijst van multimedia accessoires

Elk accessoire moet:

• gebruikt kunnen worden met / aangesloten worden op een hoofd multimediatoestel (pc, smartphone of tablet - ongeacht of de werknemer er effectief één heeft) om deze te ondersteunen.

• nuttig zijn voor de uitoefening van de functie van de werknemer.

Hieronder volgt een niet-limitatieve lijst van multimedia-accessoires die al dan niet via Payflip kunnen worden besteld:

Netwerkapparatuur

Camera / Fototoestel

Printer / Scanner

Huishoudapparatuur (wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, stofzuiger, etc.)

Hoofdtelefoons / koptelefoons

Smartwatch - zie extra informatie hieronder

Tweede scherm / monitor

Spelconsole (Playstation) / VR brillen

Computermuis / toetsenbord

Printerpatronen en papier

Externe harde schijf

Televisies

Extra lader

3D printer

Beschermhoes / tas

E-reader (tablet om te lezen)

Screenbeschermer

Homepod

Geheugenkaart

Geluidsapparatuur voor home cinema's (boxen, surround systems andere)

Moederbord

Projector

Kleine luidsprekers

Lenzen / objectieven voor camera's

Webcam

Drone

Software

Extra informatie smartwatch

Het is mogelijk om een smartwatch via Payflip te kiezen, maar dit moet gebeuren onder het aparte voordeel 'Smartwatch (via Coolblue)'. De keuze hiervoor kan niet gemaakt worden onder de algemene accessoires voordelen.

Of de bestellingen nu via Coolblue of een andere leverancier verlopen, deze lijst blijft hetzelfde.

Indien je twijfelt, neem gerust contact met ons op via de chat en we kijken het samen met je na 💌.

➡️ Extra info

1. Een werknemer kan gedurende het jaar meer dan één accessoire kiezen, mits dit aantal redelijk blijft.

2. Een multimedia-accessoire volgt de contractperiode van het hoofdtoestel waarop het betrekking heeft.