Alle collectiesIk ben een adminVoordelen ๐ŸŒˆCoolblue
Welke informatie krijgt de medewerker van Coolblue bij het bestellen van bureaumateriaal?
Welke informatie krijgt de medewerker van Coolblue bij het bestellen van bureaumateriaal?
Sofia Van Rijckevorsel avatar
Geschreven door Sofia Van Rijckevorsel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je op "goedkeuren" klikt, plaatst Payflip direct de bestelling bij Coolblue.

Coolblue zal de bestelling voorbereiden en afleveren op het door de medewerker opgegeven adres. ๐ŸŽ

Welke info ontvangt de werknemer?
De medewerker ontvangt de volgende e-mails van Coolblue:

E-mail

Wanneer

Info

Orderbevestiging

Op het moment dat de keuze wordt goedgekeurd

Bevat informatie over het gekozen product

Bevestiging van verzending

Indien goedgekeurd voor 23:59, de nacht na goedkeuring

Bevat de bevestiging dat de bestelling is verwerkt

Informatie over de leverdienst

bijv. PostNL of BPost)

Track & Trace per e-mail

een e-mail met informatie over hoe de medewerker de status van de levering kan volgen

Track & Trace per SMS

een SMS met informatie hoe de medewerker de status van de levering kan volgen

Vermelding van het tijdslot via SMS

Verzending van een SMS met een geschat levermoment

Bevestiging van de levering

Op het moment van levering

Verzending van een e-mail wanneer de bestelling aan de werknemer is geleverd

Annulering van de bestelling

Op het moment van annulering

E-mail bij een probleem. De bestelling wordt door Coolblue geannuleerd.

๐Ÿ’Œ Met wie contact opnemen?

• Bij vragen over de bestelling neem je contact op met de leverancier. Voor Coolblue kan dit via [email protected].

• Bij vragen over de tool kunt u contact opnemen met Payflip via de chatfunctie in de tool.

๐Ÿ‘‹Meer info

Voor meer informatie over wat te doen als een medewerker een multimedia van Coolblue heeft gekozen, lees hier ons artikel.