Wat zijn de algemene voorwaarden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Payflip is het onze prioriteit om je op de hoogte te houden van de voordelen die je kiest!

Voordat je een keuze maakt in het flex plan, is het een goed idee om op de hoogte te zijn van alle regels die bij een bepaald voordeel voordeel horen. Deze regels vind je in de algemene voorwaarden die tevoorschijn komen bij het maken van een keuze! ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

Selecteer een voordeel, lees de voorwaarden en accepteer ze. โœ…

Je kan de keuze dan vervolledigen door de stappen in de tool te volgen! ๐Ÿ’œ

Wil je je geheugen opfrissen en de algemene voorwaarden van een gemaakte keuze herlezen? ๐Ÿ™„

• Ga naar 'Jouw ruimte' > 'Voordelen'.

• Klik op jouw voordeel

• Rechtsonder in je scherm kun je de algemene voorwaarden die je hebt geaccepteerd herlezen