Wie bestelt de multimedia ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw werkgever bestelt voor jou het/(de) toestel(len). Dat is makkelijk !😉

@admin : Indien er een Coolblue logo bij het voordeel staat gebeurt dit zelfs geheel automatisch en hoef jij enkel het voordeel goed te keuren.

⚠️ Het is dus belangrijk dat de URL die je opgeeft in Payflip behoort tot het correcte toestel.

De afspraken rond de levering zijn provider afhankelijk, hiervoor kan je terecht bij jouw HR contactpersoon.