Hoe kies ik mijn toestel?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg volgende stappen in Payflip:

• Ga naar de Voordelen pagina

• Klik op het het voordeel dat je wenst te kiezen. Je kan kiezen uit smartphone, tablet, PC of accessoires.

• Klik op de naam van de leverancier onder "Vind je toestel".
    Je wordt nu via een 2de pagina doorverwezen naar de website van de leverancier

• Kies het gewenste toestel

• Kopieer URL, bedrag en specificaties in in de Payflip tool

• Klik op "Check budget impact"

• Indien tevreden, voeg toe aan winkelmandje. Indien niet tevreden, kan je verder simuleren.

Eens je jouw keuze hebt ingediend, keurt jouw werkgever deze goed en plaatst de bestelling. Jij hoeft hier niets voor te doen. Dat is makkelijk !😉

⚠️ Het is dus belangrijk dat de URL die je opgeeft in Payflip behoort tot het correcte toestel.

De afspraken rond de levering zijn provider afhankelijk, hiervoor kan je terecht bij jouw HR contactpersoon.