Welke voordelen kan ik kiezen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard kan je via de Payflip tool de volgende voordelen kiezen:

• IT materiaal (PC, smartphone, tablet en accessoires) πŸ’»

• Fietslease πŸš΄β€β™€οΈ

• Terugbetaling individueel pensioensparen πŸ’°

• Hospitalisatieverzekering voor familieleden en/of ambulante ziekteverzekering voor jou en jouw familieleden πŸš‘

• extra-vakantiedagen πŸ–

Afhankelijk van de noden van jouw werkgever kan deze lijst van voordelen uitgebreid worden met bijkomende voordelen. Dit gebeurt niet automatisch en gebeurt slechts op specifieke aanvraag van jouw werkgever.

Voorbeelden zijn:

• Upgrade bedrijfswagen πŸš—

• Telefoonabonnement πŸ“±

Heb jij een reeds een idee? Babbel er even over met jouw werkgever. We take care of the rest 🀝