Alle collectiesIk ben een adminKeuzes nakijken 🕵🏻‍♀️
Hoe kan ik goedgekeurde keuzes alsnog annuleren ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan altijd voorvallen dat je keuzes oorspronkelijk had goed gekeurd maar dat later blijkt dat er toch iets verkeerd is. Bijvoorbeeld het gekozen IT materiaal blijkt uit voorraad te zijn.

⚠️Payflip kan geplaatste orders niet annuleren. Controleer dit dus zeker ook indien een andere provider betrokken is.

Je gaat naar de betreffend werknemer via Gebruikers en je klikt op Werknemers. Vervolgens klik je op de betreffende werknemer voor wie je een goedgekeurde keuze wenst te weigeren. Hierna klik je op het voordeel dat je wenst te wijzigen. Een nieuw zijscherm opent en onderaan kan je klikken op Weiger keuze.

Je werknemer ontvangt hiervan een e-mail en kan zijn keuzes wijzigen en opnieuw indienen.

Wil je specifieke instructies meegeven voor je werknemer? Voeg je reden voor weigering toe in het tekstveld bij Beschrijving👇

Andere gerelateerde artikels: