Alle collectiesIk ben een werknemerMultimedia📱Basics
Wat is de gebruiksperiode van multimedia?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De gebruiks- of afschrijvingsperiode is de periode waarin het toestel aan jou "terbeschikkinggesteld" wordt.

Tijdens deze periode blijft jouw werkgever eigenaar van het toestel.

Wanneer de gebruiksperiode voorbij is, koop je het toestel over van je werkgever aan de restwaarde en word je eigenaar. Lees de details hierover na in dit artikel.

❓Waarom ?

Op deze manier kan je het toestel op de meest fiscaal interessante manier gebruiken.

⏳Waar kan ik de duur van de periode raadplegen ?

De gebruiksperiode vind je hier in Payflip:

• Ga naar de Voordelen pagina

• Klik op het het voordeel dat je wenst te kiezen. Je kan kiezen uit smartphone, tablet, PC of accessoires.

• Klik op "Je gebruiksperiode".