Alle collectiesIk ben een adminBudgetten 💰Mobiliteitsbudget
Welke stappen onderneem ik wanneer een werknemer de DKV fleet kaart of top-up kiest?
Welke stappen onderneem ik wanneer een werknemer de DKV fleet kaart of top-up kiest?

Dit artikel beschrijft welke stappen jij als admin moet nemen wanneer een werknemer kiest voor de DKV fleet kaart of DKV fleet kaart top-up.

Laura Van den Bossche avatar
Geschreven door Laura Van den Bossche
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel vind je:

• Hoe je een DKV fleet kaart bestelt

• Hoe je een nieuwe top-up toevoegt op de DKV fleet kaart van je werknemer

• De DKV Cockpit handleiding

📣 DKV fleet kaart bestellen

Ik heb nog geen toegang gekregen tot de DKV Cockpit

👉 Je dient de gekozen kaart te bestellen via de DKV-Payflip Webshop.

Binnen de week na je eerste bestelling zal je toegang krijgen tot je persoonlijke DKV Cockpit portaal, waarin je de daaropvolgende kaarten makkelijk kan bestellen en een fuel budget kan activeren.

Ik heb reeds toegang gekregen tot de DKV Cockpit

👉 Je dient de gekozen kaart te bestellen via de DKV Cockpit. Hierbij gebruik je de unieke kortingscode 4100135048.

Je kan dit simpelweg doen door op 'Producten en diensten' te klikken, vervolgens op 'Servicekaarten' en dan 'Servicekaarten bestellen'. Ten slotte kan je heel simpel de stappen volgen zoals beschreven.

💰 Een DKV fuel budget top-up toevoegen voor de werknemer

Eens je een DKV fleet kaart hebt besteld voor een werknemer, kan je een 'top-up' toevoegen voor een werknemer. Dit is de limiet van de kaart.

Dit doe je als volgt. Vanuit de DKV Cockpit, klik je op ‘servicekaarten’. Vervolgens klik je op de tankkaart waarvoor je de limiet wilt aanpassen. Klik op 'instellingen' en vervolgens op 'Transacties', dan 'Bewerken'. Klik op 'Absoluut budget' en verhoog het budget met het gevraagde top-up bedrag.

📃 De volledige DKV Cockpit handleiding