Hoe log ik in via SSO in de Payflip tool?

In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je inlogt via Single Sign On in de Payflip tool.

Rani Goyvaerts avatar
Geschreven door Rani Goyvaerts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klaar om in te loggen in de Payflip tool? πŸš€

Je logt voor de eerste keer in via SSO πŸ’ƒ

1. Klik op 'Registreren bij Payflip' in de activatiemail die je ontving.

2. Klik op 'Continue with Microsoft' in het sign-up scherm

3. Vul je Microsoft e-mail adres en wachtwoord in.

4. Geef de gevraagde toestemming voor jouw account.

4. De pagina zal refreshen. Je Payflip account is nu geactiveerd! πŸŽ‰

Op dit moment heb je je Payflip account geactiveerd.
​
Er zijn nog enkele extra stappen nodig om je effectief in te loggen in de Payflip tool. πŸ‘‡

5. Ga naar het Payflip log-in scherm en klik nog eens op 'Continue with Microsoft'.

6. Je wordt automatisch ingelogd in de Payflip tool. Veel keuzeplezier! πŸŽ‰

Je hebt eerder al eens ingelogd via SSO πŸ’ƒ

Dan is het super eenvoudig!

1. Ga naar het Payflip log-in scherm en klik op 'Continue with Microsoft'.

2. Je wordt automatisch ingelogd in de Payflip tool. Let's make some choices! πŸŽ‰