Welk document geldt als bewijs van mijn pensioensparen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bewijs

Het bewijs voor het pensioensparen wordt geleverd door het fiscaal attest 281.60.

Waar vind ik mijn fiscaal attest?

Ga naar MyMinfin.be, connecteer je via itsme of met jouw ID reader, ga naar "mijn documenten" en download het document "Fiche 281.60 - Levensverzekering en pensioensparen".

Je kunt het ook vinden op de website van de financiële instelling waarbij je de spaarovereenkomst hebt afgesloten.

Wat als MyMinfin niet werkt?

Panikeer niet. Meestal herstelt de website zich na 24 uur. Laadt de website dan nog steeds niet of vind je de documenten niet terug? Probeer nogmaals 24 uur te wachten. Moet je dringend je keuzes maken? Stuur dan een mailtje naar je werkgever en [email protected].